Pantofi de lucru PUMA CHARGE GREEN LOW S1P ESD HRO SRC

Produs nou

Pantofi de lucru PUMA CHARGE GREEN LOW S1P ESD HRO SRC - pantofi de lucru cu varf nemetalic si placa textila impotriva perforarii in picior. Talpa este rezistentna la caldura pana la 300 de grade ,rezistenta la uleiuri si acizi ,antistatica si cu protectie anti - alunecare. 

 Marimi 36-46

Mai multe detalii

545,00 lei cu TVA

Informatii

Pantofi de lucru PUMA CHARGE GREEN LOW S1P ESD HRO SRC sunt din linia MOTION CL. Sunt combinatia perfecta de inmuiere si stabilitate cu designul cu excelent al PUMA SAFETY.Caracteristici noi,cum ar fi controlul de torsiune POWER PLATE.

 Brant: evercushion® CUSTOM FIT - Brantul este moale, antiderapant, cu o suprafata textila care absoarbe umezeala, si o perna la baza degetelor de la picioare.O potrivire buna este cruciala pentru confortul purtarii pantofilor. Branturile EVERCUSHION Custom Fit sunt adaptate optim nevoilor picioarelor si sporesc confortul la purtare. Spuma foarte respirabilă oferă proprietăți de înmuiere foarte bune, în timp ce suprafața textilă antibacteriană asigură o bună reglare pentru a minimiza mirosul.
Protecție: Clasa S1P - capacul de protecție din fibră de sticlă este larg și proiectat ergonomic. Oferă mai multă libertate degetelor de la picioare. Placă flexibilă de protecție anti-puncție FAP®lite - Aceasta este o tehnologie îmbunătățită pentru confort și siguranță. FAP®lite este o protecție special dezvoltată împotriva fibrelor nemetalice, extrem de rezistente la rupere,
• Greutate cu 50% mai mică
• Nivel impresionant de flexibilitate.
• cresterea amortizarii si elasticitatii la presiune
• efect de răcire prin respirația și absorbția transpirației FAP®lite din firele dens țesute. Protecție ESD - Pantofii ESD sunt indispensabili deoarece previn descărcarea electrostatică.

 Talpă: MIȘCARE DE TALPĂ DE CAUCUC CU IMPULSE.FOAM®MOTION CL. Modelul unic de prindere al tălpii de cauciuc rezistente la căldură până la 300 ° C (HRO) asigură o rezistență perfectă la alunecare (SRC) și are proprietăți de autocurățare (eliberare de noroi). Talpa intermediară este realizată din spumă inovatoare IMPULSE.FOAM®, oferă un randament maxim de energie
și catifelare, stabilitate excelentă și confort excepțional.
Partea superioară - TROCAT DE SIGURANȚĂ PAS DE CONFORT - Datorită țesăturii textile flexibile și respirabile, pantoful este
se adaptează perfect piciorului și se potrivește perfect pe picior. SAFETY KNIT® asigură întreținerea foarte ușoară a pantofilor, este foarte ușor și extrem de durabil.

30 alte produse în aceeași categorie: