Pantofi de lucru PUMA FRONTSIDE LOW S1P ESD HRO SRC

Produs nou

PUMA FRONTSIDE LOW S1P ESD HRO SRC 

 Pantofi de lucru cu varf nemetalic si placa tesuta anti-punctie in picior. O alegere excelenta pentru profesionisti.

 Marimi 41-46

Mai multe detalii

505,00 lei cu TVA

Informatii

Noile modele PUMA URBAN EFFECT, cărora le aparțin încălțămintea de lucru PUMA FRONTSIDE, sunt create în întregime după legendarul design clasic al adidasilor PUMA Cult, dar conțin cele mai noi tehnologii și materiale din pantofi sport și de siguranță. Noul design al tălpii cu EFFECT.FOAM oferă o înmuiere optimă și recuperare de energie (cu 70% peste standard) și protecție ultra ușoară FAP®lite pentru picioare.

Brant: evercushion® CUSTOM FIT - nervurile longitudinale asigura o pozitie naturala a piciorului in pantof si stimuleaza muschii, moi, antiderapante, cu suprafata textila care absoarbe umezeala. . Branturile EVERCUSHION Custom Fit sunt adaptate optim nevoilor picioarelor si sporesc confortul la purtare. Spuma foarte respirabilă oferă proprietăți de înmuiere foarte bune, în timp ce suprafața textilă antibacteriană asigură bună și minimizează mirosul.

Protecție: Clasa S1P - capac de protecție și placă metalică de protecție împotriva perforației talpii FAP®lite din fire țesute dens.
Talpă: URBAN EFFECT are TPU termopoliuretan în călcâi pentru o absorbție excelentă a energiei în mișcare.
Combinație superioară de piele premium și plasă din microfibră cu strat dublu pentru o climă excelentă și pantofi respirabili.

30 alte produse în aceeași categorie: